Zo score je de leukste kinderkleding!

Zo score je de leukste kinderkleding!

Kinderen groeien snel, en voor dat je het doorhebt zijn ze alweer een maatje verder. Je blijft maar nieuwe kleding voor ze kopen! Soms lijkt het wel alsof je om de twee maanden een hele nieuwe garderobe moet aanschaffen voor de kleine. Natuurlijk zijn we dol op shoppen, maar echt goed voor de portemonnee is het niet. In deze blog geven wat tips voor het kopen van kinderkleding!

Tip 1: Koop kinderkleding online

Door online te shoppen kun je flink wat geld besparen. Er is online namelijk een veel groter aanbod, en er zijn ook vaker aanbiedingen of sales. Ook kun je heel gemakkelijk merken, websites en prijzen met elkaar vergelijken. Zo kun je dus altijd zorgen dat je het goedkoopste uitkomt! Het nadeel is natuurlijk wel dat je het niet eerst kunt aanpassen, maar daar zijn natuurlijk ook oplossingen voor: zo kun je bijvoorbeeld op verschillende sites ook per item de recensie lezen, of staat er soms onder productinformatie of het item misschien groot, of juist klein valt. Daarnaast, kun je bij verschillende merken gratis retourneren.

Tip 2: Ga voor een maatje ruimer.

We doen het allemaal wel eens ‘kopen op de groei’, zo gek is het eigenlijk ook niet om sommige items een maatje groter aan te schaffen. Bij T-shirtjes, truien en vesten maakt het bijvoorbeeld niet veel uit als ze in het begin wat ruimer zitten. Zo gaan de items wel wat langer mee, en heb je er ook langer plezier van. Eventueel alleen eventjes de mouwtjes omslaan en je bent weer ready to go!

Tip 3: Maak de juiste keuzes

Oké, we hebben het allemaal weleens gehad: je komt een superleuk item tegen, maar je hebt geen idee wanneer je kind dit ooit moet gaan dragen, voor school is het net té, ze kunnen er niet in spelen, en je hebt toevallig ook niet nog een bruiloft op de planning staan…Tegen beter weten in koop je het toch, om het vervolgens altijd in de kast te laten hangen tot ze er niet meer in passen. Niet heel erg slim natuurlijk, het is beste om tijdens het shoppen weloverwogen keuzes te maken. Ga bijvoorbeeld voor kleding die je makkelijk kunt te combineren met andere items, zo kun je eindeloos nieuwe setjes kunt aandoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha *