Moeite met kiezen wat je aan wilt?

Heb jij moeite met het kiezen wat je aan wilt? Iedereen heeft dat weleens gehad, en sommigen hebben dat elke dag! Bij deze situaties moet je een stapje naar achteren nemen, en over verschillende punten denken: Denk over waar anderen naar opletten, wat jij leuk vindt, en wat je doel is met je outfit. In deze tekst wordt hier van alles over verteld, dus lees op je gemak door een doe meer onderzoek als je meer informatie wilt weten! Om te beginnen, waar letten anderen op? Letten ze op het type van je kleding zoals je trui, T-shirt of parajumper? Ja, maar het is complexer dan dat!

Waar letten anderen op?

Veel van ons dragen specifiek kleding om anderen onder de indruk te stellen, of bij te horen tussen de samenleving. In ieder geval neemt niemand je op het werk of op school serieus als je een shirt draagt met daarop een tekening van een kindertelevisieserie. Waar mensen op letten is simpel, ze letten op hoe de kleding bij je lichaam past! Heb je een te groot shirt? Dat ziet er niet uit. Te klein? Hetzelfde probleem. Merk of niet merk zoals bedrijven als cp company kunnen ook een verschil maken, maar minder groot dan of de kleding bij je past.

Wat is je doel?

Dan komt het belangrijkst: Wat is jouw doel met de kleding? Wil je iets duns dragen om het warme weer tegen te staan? Wil je een dikke trui zodat je in de winter door alle sneeuw kan lopen? Zonder een doel in ogen te hebben, wordt je outfit niet zo speciaal. Bedenk een doel, en probeer dat te volbrengen; bijvoorbeeld kan je gevaarlijk lijken door alleen maar zwart te dragen, of juist uitnodigend door zoveel mogelijk wit te dragen! Patroontjes en kleuren zorgen voor de grootste impact, maar ook textuur. Dus doe onderzoek, en draag wat bij je past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha *